TELL GODENE DE ER FLERE ENN DU TROR

lørdag 7. mai 2011

Yes jeg greide det

Etter å ha utsatt det i det uendelige i går fikk jeg det til på ett vis. Festet papir rundt på symaskinen der plasten ligger nedpå. Det glir mye bedre på papir.


Da kan jeg fortsette med nr 2, tror de blir fine. Jeg syr mens de andre i huset monterer kjøkken. Huset er uten vann mens kjøkken benken blir satt på plass..

5 kommentarer:

 1. Her var det mye fint inne:) Gleder meg til å se dette prosjektet ditt ferdig... En finner sin egen teknikk på enkelte ting, og jeg har gjort det samme som deg. Har også sydd med matpapir til stoffet som jeg har fjernet etterpå. Vil samtidig takkr for en hyggelig kommentar på siden min:)
  Jeg kommer tilbake og kikker hos deg:D

  SvarSlett
 2. Tack så mycket för titten och kommentarer på min blogg! Tack även till att du påpekade att det inte fanns någon följ knapp, det är nu åtgärdat!
  Ser läckert ut det i maskinen!
  Kram Lizzan

  SvarSlett
 3. Enig med deg, å sy med plast er "plundrete"! Jeg har lagt matpapir under der det kleber seg fast, men enkelt er det ikke! Flott at det gikk greit til slutt:) Takk for kommentar på bloggen min, jeg legger meg som følger hos deg. Ønsker deg en kreativ dag! Trine

  SvarSlett
 4. Hej, du undrade om mönstret till ett täcka jag gjort. Det är Terri Atkinsson som gjort det. Den var kul att sy och gick fort när man kom på tricket! :)
  Fin blogg du har!
  Susanne

  SvarSlett

Veldig kjekt at du legger igjen en hilsen til meg.
Det setter jeg stor pris på.
Ha en flott dag.

Quilte hilsen Hilde