TELL GODENE DE ER FLERE ENN DU TROR

tirsdag 31. mai 2011

Flere ting ferdig


Fikk ferdig dette i helga. Er litt hemmelig hva det er ennå. De blir avslørt på quilte møte i kveld. De er sydd til en utfordring der. Trekant pungene skal også bli med.
Jeg må jo ikke glemme håndbagasje mappene heller, disse har jeg jo vist litt av tidligere. De har ligget nesten klare ei stund, viste ikke helt hva jeg skulle bruke til knapp + at ei venninne skulle sy slike så hun fikk låne den ene. I går fant jeg frem noen store glass perler som ble til knapper.
Ble fornøyd med disse som knapper.
Her er bakside og med plasten inni. Det kan se ut som om jeg er inne i en lilla stim. Det stemmer ikke, har sydd med noen av de stoffene jeg kjøpte hos Lapp-Elisa da vi var på tur. Kanskje kommer en snik kikk i morgen.

Nå får jeg legge frem det som skal med på sommeravsluttningen i kveld. Har så lett for å glemme noe, som f.eks trå, navnelapp, penger osv.
Ha en fin tirsdag.
Hilde

5 kommentarer:

 1. Ser ut som att vara praktiskt med plasten. Fina mappar.

  SvarSlett
 2. Flotte mapper i friske fargar.

  SvarSlett
 3. Det blir spennende å se hva du har pønsket ut til utfordringen, for jeg regner med at du vil vise det her. Fine og praktiske reisemapper.

  SvarSlett
 4. tack för besök i min blogg, kikade runt lite här och det är flotte ting Du lager!

  du spurte hvorfor jeg ikke köpte stoff hos Lappemakeriet....jeg kommer snart ikke in i syrummet mitt, så jeg må sy ut lite först för jeg köper nye stoffer.

  SvarSlett
 5. Flotte mapper, alltid kjekt å ha!

  SvarSlett

Veldig kjekt at du legger igjen en hilsen til meg.
Det setter jeg stor pris på.
Ha en flott dag.

Quilte hilsen Hilde