TELL GODENE DE ER FLERE ENN DU TROR

mandag 9. februar 2015

DA er teppe ferdig og levert til jubilanten

Ble ferdig quiltet med ny maskinen og håndsøm av lukkekant flere dager før overekkelsen. Jeg synes det er så koselig å sy lukkekant til for hånd. Da sitter jeg å tenker på prossesen med å få teppe så langt. Valg av mønster og stoff, ja hele greia er jo en koselig prosses.
Men når de siste stingene er tatt på lukkekanten føler jeg meg litt tom.......... Hva nå liksom.
Har brukt 1 stk jelly roll + det grønne ( kjøpt i england høsten 2013) Det lyse er slikt som bare lå i skapet klar til passene selskap.
Mønsteret er satt sammen fra to bøker.
Jelly Roll Inspirasjon og Jelly Roll Dreams Begge har stått i hylla ett par år eller mere. Mange flotte tepper til inspirasjon i de. Her er teppe, vanskelig å få riktige farger. De er ikke så røde.
 
Liker de hjertene så godt
Heldig var jeg også, tenk dette bakstykke lå å ventet i skapet her. Deilig å ha slik flaks at ting passer så fint sammen uten å være kjøpt til det.

Akkurat nå holder jeg på med ett teppe som skal til tepper som varmer, Dette er stoff og strimler som har ligget på vent en stund.

Det er inspirasjons tid hos Bambisyr så jeg linker til henne. Det er en blogg med masse inspirasjon hver dag. Ta en kikk inn til henne å nyt.

Da ønsker jeg alle en fin og kreativ uke.

Hilde

5 kommentarer:

 1. Välkommen och tack för du vill vara med och INSPIRERA och länka till Visa och Berätta måndag/Bambikram

  SvarSlett
 2. Det blev jättefint! Jag är så imponerad på alla som gör klart sina arbeten - själv börjar jag gärna men sedan blir det lite si och så!
  Kramisar

  SvarSlett
 3. Så fint teppet du har sydd! Ja, det er kjekt når en finner stoffene en trenger hjemme. Jeg syns nesten alltid jeg mangler et stoff eller to når jeg setter i gang med et prosjekt. :-)

  SvarSlett
 4. Dette ble fint, tipper at mottageren satte pris på dette:)

  SvarSlett

Veldig kjekt at du legger igjen en hilsen til meg.
Det setter jeg stor pris på.
Ha en flott dag.

Quilte hilsen Hilde