TELL GODENE DE ER FLERE ENN DU TROR

torsdag 14. april 2011

Japansk bretteteknikk og Årsmøte

                                                      Klinkekuler

Ja nå er jeg igang igjen med japansk bretteteknikk. Har hatt en laaaaaaaaaaaang pause fra disse handsydde lappene. Skulderen synes ikke det var noe særlig å sy slikt, men med en lang pause går det greit igjen. Har jo savnet disse blokkene som er så greie å ta med seg hvor som helst.
Det startet igjen for ett år siden da jeg ble spurt om å ha kurs på årsmøte i NQF med JB. Etter litt betenkning sa jeg ja. Måtte jo finne frem det jeg hadde liggene her hjemme + alt som hang oppe på hytta. De teppene jeg har sydde jeg for ca 10 år siden. Da er det jo greit for meg å gjenoppfriske gamle kunster. Fant frem en modell jeg tegnet i EQ for 4-5 år siden. Denne ville jeg sy så jeg hadde 1 ny ting å vise frem. Så før årsmøte i Tromsø ble Klinkekuler ferdig. Skulle hatt ett teppe på kursleder utstillingen men fikk ikke rota meg til å melde det på . Det jeg skulle ha med der er dette
Viste det frem til de som gikk på kurset.
Nå har jeg fått dilla på JB igjen, har funnet frem blå rester. Har nå ca 150 blokker i forskjellige stadier. Skal ha 100 til i alle fall, dette er ett kose langtids prosjekt, alt skal håndsyes. Gleder meg. Her er ett bilde der lapper er i forskjellige stadier
Planen er å sy ett kose teppe til meg selv........
Her kan dere se ett annet koseteppe som har vært i bruk i 10 år. Dette er jo også i JB. Det er dette teppe som var i NQF sitt blad da kurset ble beskrevet.

Dette var litt om min lidenskap for tiden. Egentlig skulle jeg nå lime sammen ett kose teppe i blå batikk. Jeg er flink til å utsette ting...............Det kommer bilde av dette teppe når det er ferdig quiltet.
Ønsker alle en fin torsdag, med eller uten søm.

Hilde

3 kommentarer:

  1. Jammen har du laget mye fint i Japans bretteteknikk. Jeg har også noen blokker liggende, nå ble jeg inspirert til å gjøre noe med dem.

    SvarSlett
  2. Kjempefint stjerneteppe. Skulle likt å se baksiden også (mye vil ha mer)

    SvarSlett

Veldig kjekt at du legger igjen en hilsen til meg.
Det setter jeg stor pris på.
Ha en flott dag.

Quilte hilsen Hilde