TELL GODENE DE ER FLERE ENN DU TROR

lørdag 9. mars 2013

Yummy ferdig .........................

Ja, ett år siden jeg så mønsteret her. Fikk det ikke ut av mitt hode. For første gang i mitt liv ville jeg bruke samme serie med stoff som var avbildet i mønsteret. Da var det å søke rundt på nettet, fant det ikke i norge. Hmmmm greit da å kjøpe mønster og stoff fra samme sted. Ikke veldig mange steder som hadde stoffene som fat quater, fant ingen med ferdig 2 1/2" remser. Dattra skulle en tur til usa, da kunne jeg bestille til adressen hennes der. Ei venninne fant ut at vi skulle på hyttetur å sy teppe sammen. Dattra handlet jo mye der borte, så siden venninna mi tilfeldig vis skulle ta samme fly til usa(er helt sant at det ikke var planlagt) Kunne hun ta med sine stoff hjem selv. Jeg ventet spent på mine, men siden dattra dro rett til Trondheim etter usa fikk jeg ikke stoffene før langt ut i juli. Men det var verd alt....... Glemte nesten å fortelle at da jeg skulle betale med kort på nette ville ikke bestillingen gå gjennom. Jeg trykket mer og mer desperat på tastaturet..... Tror de hørt det i usa for fikk mail fra butikken med spørsmål om jeg prøvde å bestille.... Endelig fikk jeg gjennom bestillingen. Kunne ikke ha norsk og usa adresse samtidig i den butikken...

Hvis du har orket å lese helt hit er du som meg, gir meg ikke i første sving.

Her er teppet

Quiltet det ferdig i 3 seksjoner før jeg sydde det helt sammen, alle seksjonene med forskjellige mønstre.

Spisse former

Buende former

Ha det fint.

Hilde

9 kommentarer:

 1. Et flott teppe! Morsomt at du quiltet på forskjellige måter på hver sin del av teppet!

  SvarSlett
 2. Det blev precis lika vackert som jag hade trott från början - nej, det blev ännu finare!!Detta täcke tycker jag jättemycket om!! Det blev nog sådär jättefint bara för att du fick kämpa så för att få det du ville ha, tror jag! ;-)
  Kramisar

  SvarSlett
 3. Kjempeflott! Artig med forskjellig måte å quilte på.

  SvarSlett
 4. Teppet ble veldig lekkert! Artig at du quiltet det selv, det liker jeg, da blir det one of a kind! det var sikkert smart å dele opp i seksjoner, å få et helt teppe under maskina er litt kronglete, men det går det også... Dette kan du være stolt av! Ha en flott søndag, her er -7 og da blir det syrommet!!

  SvarSlett
 5. Det var flotte stoffer som var vel verd å vente på, og så kjekt å ha en datter som skulle til USA på rett tidspunkt. Teppet ble lekkert! Veldig praktisk å quilte i seksjoner.

  SvarSlett
 6. Det ble et kjempefint teppe! Godt jobba!

  SvarSlett
 7. Så fint det ble! Det er jo slik at når en først ser for seg noe så er det ikke så lett å forandre på det. Bra er nå det da ;o)

  SvarSlett
 8. Så fint ett teppe du har laget. Fine farger også :-)
  Fin dag ...

  SvarSlett
 9. Jag kan förstå att Du ville ha just dessa tygerna till Ditt täcke. För Din kvilt blev så jättefin, tycker jag. Det var ett stort arbete att sy, men nu är det klart!

  Dollandesign

  SvarSlett

Veldig kjekt at du legger igjen en hilsen til meg.
Det setter jeg stor pris på.
Ha en flott dag.

Quilte hilsen Hilde