TELL GODENE DE ER FLERE ENN DU TROR

tirsdag 19. mars 2013

Årsmøte 2013 NQF

På lørdag hadde jeg en helt herlig dag. Mange timer å gå å se på utstillingene ta og kjenne på masse nydelig stoff i butikkene. Ja det er ett paradis for oss quiltere. Mange kvadratmeter med inspirasjon.
Så mange flotte tepper som damer rundt i land har sydd med flid og kreativitet. Det gleder ett quilte hjerte lenge. Gratulere til alle dere som arbeidet iherdig ved symaskinen og lot oss få se.
Det ble jo litt med hjem fra butikkene, ikke veldig mye, egentlig ganske kjedelig men men. Det er jo nok av stoff her som jeg skal sette sammen med mine kjøp.
Det er helt sant, kun dette ble med hjem i sekken. Gleder meg til å begynne med det lyse rullen med 2,5" strimler. Det blir ikke helt ennå, ganske snart håper jeg.

Men tenk så sliten en blir av alle inntrykkene, glemte helt å ta bilder kamera lå i sekken hele dagen.

Nå holder jeg på med en ufo, fant mange strimler på 2,5" fra teppe jeg viste for noen dager siden, det som foreldrene mine fikk til gullbryllupet sitt.

Nå roper symaskinen på meg.
Ha en fin dag alle sammen.

Hilde


2 kommentarer:

  1. Det blir spennende og se hva det blir ut av disse stoffene! Her går det i noen UFO'er også, men nå klør jeg i fingrene etter og begynne på noe nytt! :) Ha en fin dag!

    SvarSlett
  2. Ja det var mye fint å se og kjøpe der nede :-)
    Fin dag til deg..

    SvarSlett

Veldig kjekt at du legger igjen en hilsen til meg.
Det setter jeg stor pris på.
Ha en flott dag.

Quilte hilsen Hilde