TELL GODENE DE ER FLERE ENN DU TROR

søndag 17. juni 2012

Har funnet frem

blå stoff til to nye prosjekt. Ett teppe som står i det siste Fat Quater bladet og ett nytt kose prosjekt i Japanskbretteteknikk.
 Dette er noen av stoffene jeg har funnet frem.
Det er greit å bruke opp resten av stoffene fra teppe til JB. Da får jeg slanket stoffbeholdningen skikkelig. Skal ha 9 lyseblå og 9 mørkeblå til Fat Quater teppe, egentlig skal det "bare" være 6 stoff til teppe, med 3 store biter av hver + 4 strimmler.. Da måtte jeg ha stoff biter på 60 cm. Det er det ikke mange av i lageret her, derfor 18 forskjellige blå isteden. Men det passer jo kjempe fint nå i mitt år med blått.

Tusen takk for mange heggelige og koselige hilsner her om den nye sekken min, glemte å skrive at siden det er mitt blåe år ville jeg ha ett blått stoff med i sekken. Fant ikke ett jeg synes passet til, derfor ble det blå quilting isteden hihih

Ønsker alle en flott søndag.

Quilte hilsen fra Hilde

4 kommentarer:

 1. Åhhh, dette ser ut til å bli noe lekkert. Blå er en vakker farge og kan lett kombineres med andre farger. Gleder meg til å se resultatet av dette her ja :-))

  SvarSlett
 2. Har du sååå mange blåfarger?? ja da skjønner jeg du tar et "blått år" Dette blir garantert et lekkert produkt!(Såg forresten at du hadde kommentert mitt hvite og svarte 3D teppe inne på Haldis sin blogg, blei litt stolt eg då!) Ha ei kreativ uke:)

  SvarSlett
 3. Nydelige blå stoff.

  Lykke til

  Astrid

  SvarSlett
 4. Du gör så mycket fina saker. Säkert kommer du att göra något vackert av alla de fina blå tygerna.

  SvarSlett

Veldig kjekt at du legger igjen en hilsen til meg.
Det setter jeg stor pris på.
Ha en flott dag.

Quilte hilsen Hilde