TELL GODENE DE ER FLERE ENN DU TROR

lørdag 26. mai 2012

Ferdig............................................

I dag er det blå teppe i japanskbretteteknikk blitt ferdig. Jeg ahr kosa meg med dette i over ett år. Har brukt blå rester. Vatte er også rester, forskjellige typer bade når det gjelder tykkelse og innhold i den. Men siden hver blokk er sydd separat går det fint. Blir jo spennende når jeg skal vaske det. Alt på teppe er håndsydd, å er egentlig veldig stolt over at jeg har fått det ferdig på så kort tid(for meg). Andre synes sikkert at det har gått tregt
 
Her er fremsiden

Vitale mål er 137 X 237 cm, Hver blokk er 3,5 inch. Da jeg startet sammensyingen hadde jeg ca 347 blokker ferdig. Jeg ante ikke hvor mange blokker jeg kom til å bruke. Har telt de 2 ganger i dag, det er egentlig rart att det ble ett så rundt tall


Baksiden

Nærbilde
De som ser litt løse tråder ser helt riktig, skal bruke de til å quilte litt i noen blokker, dette for å prøve å få frem litt bølger på en måte, men det er sommer arbeide.

Jo Gratulere til Bjørg du kom nærmest med din tipping på 360. Du var 40 blokker fra. Eva var 50 blokker fra. Riktig antall blokker er 400 stk

Er litt rart å bli ferdig med ett teppe en ahr holdt på med så lenge,men ett nytt teppe i JB surrer rundt i topplokket.
Ha en fortsatt fin pinse Quilte venner-

Hilde for tiden på Rossø

9 kommentarer:

 1. Det ble kjempefint!
  Grattis' med ferdig teppe :-)

  SvarSlett
 2. Wow, for et lekkert teppe! Minner om sommer og salt sjø. :o)
  Jeg er mektig imponert over dere som syr store tepper for hånd! Dere må være godt utrustet med tålmodighet. :o) Fortsatt god pinse!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ferdig håndsydd produkt!! Nydelig! Skulle gjerne hatt et sånt..., men håndsøm er ikke mi greie. Dette ble en skikkelig "eignalut" du kan vere stolt av:))

  SvarSlett
 4. Kjempelekkert!!! Blått er nydelig! Gratulerer med ferdig teppe! Og gratulerer til Bjørg og Eva som kom nærmest i gjettekonkurransen!

  SvarSlett
 5. Kjempelekkert teppe. Masse jobb.

  SvarSlett
 6. Gratulerer med ferdig storprodukt. Det ble skikkelig flott.

  SvarSlett
 7. Nydelig. Lekre farger. Det var litt av et arbeide med dette.

  Astrid

  SvarSlett
 8. Det er et fantastisk flott teppe, nydelige blåfarger. Og så brukte du bare ett år!!! Jeg hadde alldri blitt ferdig med det hvis det var meg.

  SvarSlett
 9. Lekkert teppe! :) Gratulerer med at det er ferdig! Skjønner at dette tok tid! :)

  SvarSlett

Veldig kjekt at du legger igjen en hilsen til meg.
Det setter jeg stor pris på.
Ha en flott dag.

Quilte hilsen Hilde