TELL GODENE DE ER FLERE ENN DU TROR

fredag 11. november 2011

Omsider helt friske

Disse sydde jeg på for ett år siden. Men de ble veldig syke. Glidelåsen ville ikke lukke seg, serie sydde flere. De har nå ligget ett år til modning. Vet ikke helt hvorfor glidelåsen på disse ikke funket som de skulle(brukte slik 5 m) Da var det bare å brette opp ermene å frem med sprettekniven for å sprette opp lukkekanten. Tredde så glidelåsene på nytt og på nytt. Den ene ville ikke lukke seg selv om jeg prøvde med forskjellige glidere som fulgte med, da jeg til slutt prøvde en annen type glidere gikk det endelig. Vet ikke hvor mange ganger jeg tredde den glidelåsen. Skikkelig deilig å få de hel friske, kanskje jeg klarer å få solgt noen også.


Tusen takk til dere som legger inn en hilsen her. Jeg setter stor pris på det, det varmer skikkelig.

Quilte hilsen fra Hilde

Ønsker alle en flott helg med masse positiv energi.

5 kommentarer:

 1. Har också haft problem med dessa blixtlås , men med mycket träning går det bättre nu. Fina nessar har du sytt. Önskar dig en trevlig helg tillbaka.kram

  SvarSlett
 2. Så bra de er blitt friske. Lykke til med salget.
  Håper ikke det er altfor vanskelig å få på glider på glidelåsene vi kjøper på rull, jeg har nå kjøpt min første rull, type blonde.....

  SvarSlett
 3. Men det ble da bra til slutt, da! Jeg har også problem med metervareglidelås. Liker godt det lyse stoffet du har brukt!

  SvarSlett
 4. Godt at du endelig fikk gjort dem ferdige :-)
  (måtte via Firefox igjen)

  SvarSlett
 5. Så flott at de ble friske igjen:) Har faktisk opplevd samme problem som du, jeg ble så irritert at nå kjøper jeg bare 40cm glidelås fra "stoff og stil" som jeg klipper av (det blir like billig) og da er jeg ute av priklet med gliderne! Ha ei fin helg:)
  Trine

  SvarSlett

Veldig kjekt at du legger igjen en hilsen til meg.
Det setter jeg stor pris på.
Ha en flott dag.

Quilte hilsen Hilde