TELL GODENE DE ER FLERE ENN DU TROR

tirsdag 1. november 2011

Kua som ble borte

Hei hopp på en tirsdag.
I helga fikk jeg nye skyvedør skap her på syrommet mitt. Var på tide, de skapene som var her datt mer og mer fra hverandre. Jeg brukte noen dager på å rydde ut av de. Så tok det jo litt tid før vi fikk startet opp. I mellomtiden ville jeg sy ferdig vin kua. Men hvor i verden befant den seg,  viste jo at den lå ett sted sør for Oslo.
Lå den i en pappeske, en plast bakke, eller i en dertil egnet pose eller kanskje i den svarte kofferten. En tar jo i bruk det en har når en skal rydde ut innmari mange års oppsamling.
I går ble det siste lagt på plass i de nye skapene. Men KUA da, hvor er du.
Den lå altså ikke i noe av det jeg pakket ut. Da måtte jeg jo krype innerst under sy og pc bordet. Måtte jo først flytte frem for å komme til..... Der lå den sammen med masse blå rester.  Hvorfor sammen med de blå, kua er jo brun. Kua ble startet på i juni 2010, så det er vel på tide å få hun klar. Tror jeg la den bort da den runde bunnen skulle syes i. Hadde ikke med meg knappenåler på hytta.

Så nå er det bare for meg å sette igang. Gleder meg faktisk......
Ønsker alle en flott dag.

Hilde

5 kommentarer:

 1. Sikkert deilig med nye skap.
  Du får hygge deg med kua, som endelig kom frem fra glemselen igjen :-)

  SvarSlett
 2. Så flott at du får nye skap! Utrolig hvor ting kan gjemme seg! Godt kua kom fram igjen. Jeg sydde den kua i fjor, og det var utrolig morsomt!

  SvarSlett
 3. Hi hi hi...en ko under sybordet är ju ett bra sällskap!
  Ser fram emot att se den PÅ sybordet...klar för mjölkning :o)

  SvarSlett
 4. Deilig med nye skap. Min filosofi er at alt som ikke er stjålet pleier å dukke opp, kanskje ikke alltid der jeg forventer, men det dukker opp.

  SvarSlett

Veldig kjekt at du legger igjen en hilsen til meg.
Det setter jeg stor pris på.
Ha en flott dag.

Quilte hilsen Hilde