TELL GODENE DE ER FLERE ENN DU TROR

søndag 9. oktober 2011

Flotte stoff i posten

Her har symaskinen stått stille i nesten 1 måned. Grunnene er at den har fått service, ikke noe galt med den men den har blitt 3,5 år. Greit med litt skikkelig rengjøring. Ja pedalen gikk i litt forskjellige hastigheter selv om jeg hadde jevnt trykk på den. Prøvde pedalen til den andre Janome maskinen min, da gikk det jevnt.  Det ble ny innmat i foten. Fikk det rådet fra reperatøren å ha pedalen i en pose, da kom det ikke lo og hår inn i den.
En symaskin pedal burde jo tåle miljøet som er på sy rom.
Men for å komme til det jeg vil vise dere har jeg kjøpt lekre jule stoff i sort med sølv og hvitt med sølv. Da jeg så det med husene måtte jeg bare bestille det. De hadde det ikke sist jeg var på "min" quiltebutikk her i byen.
så jeg ble glad da jeg så att Lapp-Elisa hadde det. Nå vil jeg sy noe av disse flotte stoffene.


 Er ikke så lett å ta bra bilder av stoff med skimmer i så måtte prøve meg frem både med kamera og redigering etterpå.

Ønsker alle en fin søndag med eller uten sying.

Søndags hilsen Hilde

Ps jeg har endelig fått lagt inn bilde av meg selv her. Bedre sent enn aldri

6 kommentarer:

 1. Nydelige julestoffer, det er flott med andre farger, ikke bare rødt og grønt. Tåler ikke pedalen din støv og trådrester??? det er det merkeligste jeg har hørt, å putte den i en pose...? (tror Berninaen min er støvsikker, det er til tider mange hybelkaniner på mitt syrom hihi) Klem fra Trine

  SvarSlett
 2. Koselige stoff, blir spennende å se hva det blir av dem!

  SvarSlett
 3. Lekre stoffer! Blir spennende og se hva du finner ut å sy av de. Jeg har også hørt - for lenge siden - at en putte pedalen i pose for å unngå støv og lort inni den, men en pedal burde jo tåle litt støv!

  SvarSlett
 4. Fina stoffer. Tack för tipset att lägga pedalen i en påse.

  SvarSlett
 5. Hei, og takk for kommentar på bloggen min! Takk også for at du har lagt deg til som følger! Det er like moro hver gang nye lesere kommer til. Jeg legger meg til som følger her hos deg og kommer tilbake og ser mer etter hvert. Flott blogg du har, til både inspirasjon og glede! :o)

  SvarSlett
 6. Jätte fina tyger Hilde!! helt i min färg dessutom.Sydde (30AUG) en julduk i brun/beige ,just med hus!!Tack för tipset med symaskinen ,,maken skall titta på den i kväll!!!Kram på dig

  SvarSlett

Veldig kjekt at du legger igjen en hilsen til meg.
Det setter jeg stor pris på.
Ha en flott dag.

Quilte hilsen Hilde