TELL GODENE DE ER FLERE ENN DU TROR

fredag 23. september 2011

Gir bort

masse stoff til skolen her. Der kan sfo og tekstil lærerene sloss om innholdet. Rydder litt her inne for skal få nye skap, nytt gulv osv. Er greit å få unna litt før sjauen skal starte. Det er mildt sagt kaos her inne................ Tror ikke jeg tør legge ut bilde. Da vil alle se hvilket kreativt rote hue jeg er............... Problemet er jo at jeg ikke finner ting jeg vet er her. Er jo ikke store rommet jeg har heller.
Men det er jo greit med en gjennom gang av alt som finnes her inne. Dagen rydding begynte da jeg skulle finne eske og isopor til en symaskin jeg har solgt.

Her er bilde av posene som går til skolen.

Ha en fin helg alle glade sy jenter

Hilde

3 kommentarer:

  1. Kreativt rotehue er noe helt annet -og positivt - enn rotehue! Tenker skolen og SFO blir glade for stoffene, det er dessverre en del gamle og ikke så spennende stoff rundt på formingsavdelingene, ikke fordi lærerne vil det slik, men pga økonomi. Jeg er tidligere formingslærer og skriver av erfaring.
    God rydde-og syhelg!

    SvarSlett
  2. Takk for koselig kommentar på bloggen min! så redd som jeg er for å kaste noe så synes jeg selvfølgelig det er flott at andre kan få noe man ikke har bruk for selv. Stoffene kommer nok godt med på skole og SFO! Hilsen Siri:-)

    SvarSlett

Veldig kjekt at du legger igjen en hilsen til meg.
Det setter jeg stor pris på.
Ha en flott dag.

Quilte hilsen Hilde