TELL GODENE DE ER FLERE ENN DU TROR

søndag 17. februar 2013

Søndag i dag igjen, dagene flyr fort

Symaskinen har fått vile etter hardkjøret på tirsdag. Toppen ble jo ferdig som dere ser i forje innlegg. Men de klaget på at jeg sydde så fort og at det bråket veldig. De foreslo hørselsvern for meg.......... Men lyden plaget ikke meg hihihi.
Skal begynne med quiltingen av toppen i dag. Har funnet ut at jeg skal applikere på en katt eller noe på toppen. Tror det vil bli fint.
Nok om den.
Her i høst strikket jeg ett tube skjerf til mellomste, glemte å ta bilde før hun fikk det med seg til Trondheim. Nå er skjerfet her hjemme, hun trenger ikke det i Gana..........

Her er bilde, helt enkelt mønster som jeg klarer å strikke.
Ha en fin uke alle sammen.

Takk for hyggelige hilsner her, det varmer og innspirerer meg.

Hilde

3 kommentarer:

  1. Lykke til med quiltingen av toppen! Du får ta det med ro i svingene, he he:) Kjempefint tubeskjerf også! Jeg har mønster på et tubeskjerf på bloggen min hvis du har lyst til å prøve deg på et annet, det er enkelt å strikke. Fortsatt god søndag!

    SvarSlett
  2. Veldig deilig med slike skjerf i kulda her hjemme. Nydelig strikk.

    SvarSlett
  3. Så lekkert skjerf! Nydelig mønster. Savner og strikke, men trenger egentlig ikke så varme plagg her i varmen! :) En katt på teppe må jo bli fint! Tror mann min trenger hørselvern... Han 'klagde' her om dagen på at symaskin min bråka så mye at han ikke fikk sett tv - hehehe! :)

    SvarSlett

Veldig kjekt at du legger igjen en hilsen til meg.
Det setter jeg stor pris på.
Ha en flott dag.

Quilte hilsen Hilde