TELL GODENE DE ER FLERE ENN DU TROR

tirsdag 5. april 2011

KLOKKA TIKKER TIDEN GÅR

Jeg bestemte meg for at hvis jeg skal ha blogg må jeg skrive i den 1 gang i uka.................. Det har jeg ikke greid, men prøver litt til likevel.

Akkurat nå holder jeg på å quilte Star Burst teppe. Dette er en mysterie quilt fra  Gourment Quilter. Jeg så det da andre hadde sydd det ferdig og måtte bare................. I november kjøpte jeg stoff til teppe, planen var å sy det til sommeren. Den gang ei, i januar startet jeg på det. Ble lei alle små delene, la det bort. Så begynte Sigrun å sy på sitt igjen, hun inspirerte meg til å fortsette på mitt. Takk for det. Mønsteret på teppe er på 150 X 150 cm. Dette er en størrelse som jeg ikke har plass til på noen vegg. Etter litt tenking fant jeg ut at 2 border til oppe og nede ville gjøre det til ett stort å varmt slumre teppe. I begynnelsen av mars ble toppen ferdig, det ble 150 x 230 cm, hadde også gjort klart bakstykke og lukkekant. Men måtte få ferdig en kursmodell til årsmøte i Tromsø så jeg la det bort igjen.
Så igår begynte jeg å quilte det på min Janome MC 6600. Har en deilig ullvatt i. Gleder meg til å krølle med under teppe når det er klart. Planen er å ha det på hytta, så lukkekanten skal syes til for hånd der i påsken.
Ønsker alle en flott sy uke

1 kommentar:

Veldig kjekt at du legger igjen en hilsen til meg.
Det setter jeg stor pris på.
Ha en flott dag.

Quilte hilsen Hilde